Maxim

Maksimaalisia elämyksiä

Uusi Kipparikvartetti

Uusi Kipparikvartetti

Kipparikvartetti (1950-1983) on kiistatta Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäin lauluyhtye. Sen esiintymiset olivat raikas yhdistelmä taitavasti toteutettua laulumusiikkia, dramaattista lavatyöskentelyä sekä kaikenikäiselle yleisölle sopivaa viattoman pöhköä huumoria. 
Kipparikvartetti toimikin yhtenä tärkeänä esikuvana Jouni ja Petri Bäckströmin sekä Jukka Nykäsen tähdittämälle ulkomaillakin menestystä niittäneelle The Fabulous Bäckström Brothers -esitykselle.
Uusi Kipparikvartetti on Bäckströmin veljesten sukellus suoraan suomalaisen musiikkikomedian ytimeen. Kipparikvartetin henkeä herättämään ovat Jouni ja Petri saaneet rinnalleen toiset suomalaisen laulukentän suuret veljekset Sampo ja Tuukka Haapaniemen. Kahden veljesparin ainutlaatuinen yhteissointi sekä nelikon virtuoosimainen esiintyjyys tekevät tästä kvartetista esikuvansa veroisen elämyksen, joka hivelee niin musiikin ystävien korvia kuin nauruhermojakin.
Petri ja Jouni Bäckström (mm. The Fabulous Bäckström Brothers ja Suomen Kansallisooppera) sekä Tuukka ja Sampo Haapaniemi (mm. Club for Five ja Suomen Kansallisooppera) ovat päättäneet lyödä hynttyyt yhteen ja perustaa uudelleen Suomen kaikkien aikojen legendaarisimman mieskvartetin. Alkuperäisen Kippareiden tapaan myös uudet kvartetin jäsenet ovat hankkineet monipuoliset kannuksensa musiikin ja näyttämötaiteen eri alueilta. Ryhmästä löytyy kymmenien vuosien kokemus niin klassisen kuin kevyen musiikin alalta mutta myös komedian tekemisestä, kuoron johtamisesta, sovittamisesta, säveltämisestä, näyttelemisestä ja tanssimisesta.
Uusi Kipparikvartetin musiikki koostuu niin alkuperäisen Kipparikvartetin hittilauluista kuin uudemmista tälle kokoonpanolle sovitetuista musiikkinumeroista.

Esityksen kesto 2×40 minuuttia

La 26.10.2019

Liput: 28,00€
Työt/Eläk/Opis: 25,00€

Showtime 19:00

Osta lippu ›

VARAA RUOKAILU ETUKÄTEEN

Katso menu ja varaa ruokailu viimeistään viikko ennen esitystä:

www.maximkuopio.fi/ravintola