Maxim

Maksimaalisia elämyksiä

Kuopion Nuorisokuoro – Lapsuus loppui

Kuopion Nuorisokuoro – Lapsuus loppui

Kuopion Nuorisokuoro lopettaa toimintansa.

Kuoron jäsenistö on tällä hetkellä iältään pääosin 20-30-vuotiaita. Alle 18-vuotiaita kuorossa on tällä hetkellä 3 laulajaa. Syy toiminnan lopettamiseen on siis yksinkertainen – lapsuus loppui.

Kuopion Nuorisokuoro on saavuttanut toimintansa aikana paljon. Merkittävimpiä virstanpylväitä alkutaipaleella on Suomen Paras Kuoro 2009-kisan voitto TV2:lla 2009.
Vuoden 2010 Suomen lääkäriliiton kiertue Hei Kuule Suomi johti 10 vuotta kestäneeseen yhteistyöhön Kerkko Koskisen kanssa – Kultalevy Kerkko Koskinen Kollektiivin riveissä, Kollektiivin keikat Tavastialla ja Ruisrockin rantalavalla, sekä Ultra Bra-yhtyeen kanssa Hartwall-areenalla ovat olleet unohtumattomia elämyksiä. Siksi haluamme tarjota kuulijoillemme vielä konsertillisen musiikkia Kerkon seurassa.

Useat entisistä ja nykyisistä laulajistamme ovat suuntautuneet musiikkialalle. Heitä opiskelee tällä hetkellä ooppera- tai musikaalilaulajaksi Saksassa, Helsingissä ja Tampereella, nykyisiä ammattimuusikoita, tai muusikon opinnoissa olevia on riveissämme laulanut myös lukuisia. Omien laulajiemme toiveesta tarjoamme kuulijoillemme konsertin, jonka teemana on musikaalisävelmät. Mukana soittaa yli 10-henkinen orkesteri.
Toiminta-aikamme jälkipuoliskon ajan – viimeiset 5 vuotta – joukkoomme liittyi Paul Phoenix The King’s Singers-yhtyeen riveistä. Paul on käynyt kouluttamassa meitä 3-4 kertaa vuodessa esiintymisessä, ensemblelaulussa, äänenmuodostuksessa, kaikissa mahdollisissa laulajaa askarruttavissa kysymyksissä. Lauluyhtyeidemme taso on noussut kansallisen kärjen lähelle, ja koko ajan kuoron ohjelmistossa mukana liikkunut uudempi klassinen kuoromusiikki on saanut uutta sointia – unohtamatta tietenkään uudella tavalla tehtyjä a cappella-sovituksia tunnetuista rytmimusiikin helmistä. A cappella-musiikki on lähinnä sydäntämme ja tarjoamme sitä kuulijoillemme konsertillisen.

Nämä kaikki kolme konserttia pidetään yhtenä KuNukufest-viikonloppuna 28.2-1.3.2020 :

Ohjelmaravintola Maximin keikat Pe 28.2.2020 ja La 29.2.2020

LAPSUUS LOPPUI: Pe 28.2 kello 20.00
Kerkko Koskisen musiikkia kuorolle ja orkesterille sovitettuna.

HELLO!: La 29.2 kello 20.00
Musikaalisävelmiä kuorolle ja orkesterille sovitettuna.

Kuopion Kaupungintalon Juhlasali Su 1.3.2020

ENJOY THE SILENCE: Su 1.3 kello 15.00
A Cappella

La 29.2.2020

Liput: Tulossa tammikuussa 2020

Showtime Liput tulossa!

VARAA RUOKAILU ETUKÄTEEN

Katso menu ja varaa ruokailu viimeistään viikko ennen esitystä:

www.maximkuopio.fi/ravintola