Maxim

Maksimaalisia elämyksiä

Juurihoito

Juurihoito

Näytelmät

Juurihoito on Miika Nousiaisen menestyskirjaan pohjautuva esitys, jonka Jarmo Mäkinen ja Ismo Kotro ovat sovittaneet omannäköisekseen kahden miehen hyväntuuliseksi komediaksi

Elämässä on kolme suurta kysymystä. Kuka olet? Minne menet? Puudutetaanko? Tähän kysymykseen hakevat veljekset Pekka ja Esko vastausta, kun he etsivät isäänsä eri puolilta maailmaa. Onni Kirvuvaara häipyi jättäen Pekan tämän ollessa kolmen vuoden ikäinen. Saman kohtalon oli kokenut vuosia aikaisemmin veljensä Esko, jonka Pekka sattumalta tapaa hammaslääkärissä. Siitä alkaa veljesten matka kadonnutta isäänsä etsimään -aina maailman toiselle laidalle.

Löytävätkö he isänsä, vai ihan muuta seikkailunsa aikana. Niin kuin Pekka sen osuvasti kiteyttää: ”Eihän me voida hoitamatonta ongelmaa keskenkään jättää. Tämä selvästi vaivaa meitä molempia.”

Juurihoito saanut uuden muodon kahden näyttelijän Jarmo Mäkisen ja Ismo Kotron tehdessä vauhdikkaan esityksen kaikki roolit kahdestaan. Noin kymmenen eri hahmoa syntyy lavalla suoraan katsojien silmien alla!

La 7.12.2019

Liput: 25,00€
Työt/Eläk/Opis: 22,00€

Showtime 19:00

Osta lippu ›

VARAA RUOKAILU ETUKÄTEEN

Katso menu ja varaa ruokailu viimeistään viikko ennen esitystä:

www.maximkuopio.fi/ravintola