Maxim

Maksimaalisia elämyksiä

All Female Panel

All Female Panel

Stand up

All Female Panel on viiden stand up-koomikon kollektiivi, jossa vaikuttavat upeat Ida Grönlund, Saana Peltola, Kaisa Pylkkänen, Helena Pöllänen ja Anna Rimpelä. Nämä hauskat ihmiset nähdään pääsääntöisesti joka kuun ensimmäinen perjantai Ravintola Manalan yläkerrassa kaupungin hurmaavimmalla stand up -klubilla.

All Female Panel on esiintynyt kotiklubillaan loppuunmyydyille saleille syksystä 2017 alkaen ja seuraavana vuonna alkanut Suomen valloitus jatkuu hyvällä menestyksellä. Ryhmä on nähty mm. Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Oulussa, Lahdessa, Rovaniemellä, Turussa ja Porissa sekä mm. Sideways ja Rakkautta ja Anarkiaa -festivaaleilla. Vuonna 2019 on luvassa sekä lisää paikkakuntia että uutta repertuaaria.

All Female Panelin tavoitteena on yksinkertaisesti järjestää Suomen hauskimpia stand up-iltoja sekä esitellä yleisölle naispuolisia komiikan tekijöitä. Klubeilla nähdään myös vierailevia tähtiä.

 


Saana Peltola

Porukan pahapoika, Saana Peltola, on pyörinyt näissä bileissä jo 70-luvulta asti ja kahminut kaikista pitopöydistä parhaat palat muka vahingossa. Vaiherikasta elämäänsä läpilaukatessaan tämä oman elämänsä kuokkavieras ei ole kaihtanut keinoja stand up -materiaalin hankinnassa. Saanan itsensä liikkeellepanemat huhut kertovat, että myös teini-iän työkokeilu stripparina ja mitättömät autovarkaudet olivat osa suurempaa hanketta stand up –materiaalin kartuttamisen nimissä. Poliisilla on asiasta eriävä näkemys.


Anna Rimpelä

All Female Panelin vaimomatskua edustaa TV:stä tutunnäköinen semijulkkis Anna Rimpelä, joka pääsi naimisiin, vaikka ei käynytkään lukiota. Anna saattaa ehkä näyttää suloiselta, mutta tämä vinksahtanut laihialainen onkin yllättävän salakavala muikkeli kääriessään sairaimmatkin perversionsa niin nättiin lahjapakettiin, että se vaan tekee mieli ottaa vastaan. Sellainen itsepaketoitu naurunlahja kaikille oudon huumorin ystäville. Ei tosikoille!


Helena Pöllänen

All Female Panelin uunituore jäsen Helena ”baby spice” Pöllänen tuo kollektiiviin raikkaan tuulahduksen kolmenkympin tuoreemmasta päästä. Tämä kansainvälisilläkin lavoilla mainetta niittänyt savolaispissis vietti 10 vuotta sahaten komediaklubin ja yliopiston välilä, tuloksena yhdistelmä aamukasteen viattomuutta ja rekkakuskin ronskiutta maisterin papereilla. Ei voi olla rakastumatta!


Ida Grönlund

All Female Panelin hämärähommista vastaa Ida Grönlund, joka on eteerisestä olemuksestaan huolimatta täysverinen hörhö. Ida vie yleisön suloisesti häiriintyneeseen maailmaansa, jossa kukaan ei tiedä mitä seuraavan puun takana odottaa. Siviilissä Ida yrittää omaksua lauttasaarelaisen kotirouvan imagoa, mutta menneisyys kalliolaisena komiikan sekakäyttäjänä ei jätä tätä Suurta Ajattelijaa rauhaan.


Kaisa Pylkkänen

All Female Panelin syvää päätä edustaa Kaisa Pylkkänen. Kaisa on valtakunnan virallinen tuohtuja, joka lataa lavalla poliittiset ja epäkorrektitkin ajatuksensa suoraan, häpeilemättä ja itseään säästelemättä. Kaisa on vähän masentunut, juuri sopivasti ahdistunut ja ihan pikkasen paranoidi. Tai niin kuin hän itse sanoo: feministi. Tai kuten miehet sanovat, sinkku. Yön pimeinä tunteina Kaisa on tehnyt herneen nenään vetämisestä taidetta ja valkoviinistä ryppyvoidetta. Molemmat toimii!

To 28.11.2019

Liput: 29,00€
Työt/Eläk/Opis: 25,00€

Showtime 19:00

Osta lippu ›

VARAA RUOKAILU ETUKÄTEEN

Katso menu ja varaa ruokailu viimeistään viikko ennen esitystä:

www.maximkuopio.fi/ravintola