Maximin ravintolapalveluista vastaa Ravintolamestarit Oy.
Ruokailuvaraukset ryhmille Ravintolamestareiden myynnistä: myynti@ravintolamestarit.net tai puhelimitse arkisin klo 9-16 numerosta 044 5810 453. Esityspäivinä ruokailijoiden maksimimäärä on 150. Yksityistilaisuuksissa ruokailijoiden määrä voi olla suurempikin. Ruokailun saa varattua min. 20 hengen ryhmille, kysy lisää. Ryhmävaraukset on tehtävä hyvissä ajoin etukäteen, viimeistään 10 päivää ennen esityspäivää. Lyhyemmällä aikataululla ota yhteys Ravintolamestareiden myyntiin. Ilmoitathan ruokailuvarauksen yhteydessä mahdollisista erikoisruokavalioista.
Vihersalaattia, marinoitua tomaattia, sitrusvinegretteä M G VEG
Paahdettuja juureksia, karpaloa, M G VEG
Puijon Torniravintolan tuorejuustoa L G
Parsakaali-pähkinäsalaattia M G VEG
Kolatun Ruska -munajuustoa ja herukkahilloketta L G
Hiilostettuja muikkuja ja sinapinsiementä M G
Punajuuripyöryköitä ja salviamajoneesia M G VEG
Chorizopyörykät ja valkosipulimajoneesia M G
Focacciaa M VEG
Vaahdotettua voita L G
Porkkana-cashewlevitettä M G VEG
Voit tilata yksityistilaisuuteesi tai ryhmällesi runsaamman menun hintaan 39.- eur/hlö. Kysy lisää myynnistämme, myynti@ravintolamestarit.net. Hintaan kuuluu ylläolevien ruokien lisäksi lämmin ruoka:
Ylikypsää häränrintaa ja tummaa valkosipulikastiketta M G
Täytettyä myskikurpitsaa ja lehtikaalipestoa M G VEG
Rosmariiniperunaa M G VEG
Erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan. Ilmoitathan ne hyvissä ajoin.