Maxim

Maksimaalisia elämyksiä

 
 

Parhaat elämykset syntyvät yhteistyönä

Maximin arvoihin kuuluu kulttuurin edistäminen. Olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä mm. Kuopio Jazz & Blues ry:n sekä Ravintolamestareiden kanssa. Jos edustat sopivaa tahoa ja olet kiinnostut yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä!


Kuopio Jazz & Blues ry

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää jazz- ja bluesmusiikin harrastusta ja tietoutta Kuopion seudun alueella sekä toimia alueen jazz- ja bluesmuusikoiden ja -harrastajien yhteyselimenä. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys pyrkii järjestämään konsertteja, esitelmä-, koulutus- ja keskustelutilaisuuksia.

Kuopio Jazz & Blues ry:n jäsenyys on avoin kaikille. Jäsenmaksu vuodelle 202o on 20 €
(30 € / vuosi kahdelle saman talouden henkilölle). Opiskelijat 10 €.

Maxim järjestää Kuopio Jazz & Blues yhdistyksen kanssa yhteistuotantokeikkoja. Tämän lisäksi Maxim tukee yhdistyksen toimintaa tarjoamalla jäsenille pääsylippuja useisiin eri musiikki-iltoihin normaalihintaisia lippuja edullisemmin. Kannattaa siis liittyä yhdistyksen jäseneksi, mikäli et ole sitä vielä tehnyt!

www.kjb.fi


Ravintolamestarit

Ravintolamestarit

Ravintolamestarit on kuopiolainen, vuonna 1998 liiketoimintansa aloittanut yritys. Ravintolamestarit tarjoaa Kuopion maukkaimpia elämyksiä ravintoloissaan, joihin kuuluvat mm. Isä Camillo, Musta Lammas ja Puijon ravintolat.

Ravintolamestarit vastaa kaikista Maximin ravintolapalveluista syksystä 2019 lähtien.