Maxim

Maksimaalisia elämyksiä

 
 

Ravintola, teatteri, keikkapaikka, juhla- ja kokoustila

Maxim on Kuopion ydinkeskustassa sijaitseva ravintola, jonka ohjelmisto koostuu vierailevista teatteri- ja musiikkituotannoista. Lisäksi lavalla nähdään mm. stand up -komiikkaa, taikuutta ja improvisaatioteatteria. Maximin pääsalissa on kaikkiaan 280 asiakaspaikkaa. Lämpiö on mitoitettu 80 henkilölle.
Maxim toimii myös erinomaisena kokoustilana ja juhlapaikkana yksityistilaisuuksiin.
Toimimme elämyksellisenä näyttämönä esimerkiksi seminaareille, henkilöstöjuhlille, pikkujouluille.

Maxim on anniskeluravintola ja tästä syystä pidämme ikärajan K-18. Pääsalin baari palvelee ennen esityksen alkua, väliajalla ja esityksen jälkeen (joissain esityksissä myös esityksen aikana). Ostettuja juomia voi nauttia pääsalissa esityksen aikana, mikä tekee meistä rennomman illanviettopaikan verrattuna muihin teattereihin tai musiikkitaloihin.

Maximin pääsali on varustettu kattavalla teatteritekniikalla. Salissa ei ole numeroituja istumapaikkoja, vaan yleisö voi valita paikkansa vapaasti nousevasta katsomosta.

Maxim tarjoaa ruokailumahdollisuuden ennakkoon varattuna.
Tila sopii loistavasti myös yksityiskäyttöön, esimerkiksi kokouksia, seminaareja, häitä, syntymäpäiviä tai pikkujouluja järjestettäessä.

360 virtuaaliesittely

Katso Maximin 360 virtuaaliesittely tästä linkistä »

Maximin arvot ovat:

• yleisön ja artistien arvostaminen
• vieraanvaraisuus ja ystävällisyys
• yrittäjähenkisyys ja yhteistyökyky
• elämyksellisyys
• kulttuurin edistäminen

Maxim aloitti nykyisen toimintansa syksyllä 2016. Aiemmin rakennuksessa on toiminut yksi kaupungin tunnetuimmista elokuvateattereista.