Maxim

Maksimaalisia elämyksiä

 
 

Tapahtuma, joka aiheuttaa kiitollisuutta

Yrittäjävetoinen Maxim tarjoaa yrityksesi tilaisuuksille elämykselliset ja uniikit puitteet historiaa ja arvokkuutta henkivässä ympäristössä.
Toimivan tekniikan, keskeisen sijainnin ja erinomaisten tilojensa vuoksi Maxim on täydellinen paikka erilaisten kokousten, seminaarien, koulutusten ja muiden yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Yritystapahtuma Maximissa jättää ilahtuneen ja kiitollisen mielen niin asiakkaillesi kuin henkilöstöllesikin. Ohjelmamahdollisuuksien puolesta Maxim on monipuolisin valinta: valitse ohjelmistostamme tai esitä rohkeasti omia toiveitasi!

Maximin 280-paikkainen pääsali soveltuu mm. seminaarien, koulutustilaisuuksien, häiden, syntymäpäivien tai pikkujoulujen viettoon.  Maximiin on helppo tulla. Tori ja Toriparkki ovat vain kivenheiton päässä. Nykyaikainen tekniikka ja porrastettu katsomo takaavat, että kaikki tilaisuutesi osallistujat näkevät ja kuulevat kaiken ongelmitta.

Pienempiä tilaisuuksia varten Maximin tilat voidaan rajata aulaan, jossa voidaan kestitä jopa 80 henkeä.

Maximin ravintolapalveluista vastaa Ravintolamestarit Oy.

Tilavuokrahinnasto

Tilavuokra alkaen 50 eur tunti (+alv 24%). Hinta määräytyy tilaisuuden keston ja viikonpäivän mukaan. Ota yhteyttä, niin laskemme tilaisuuteesi kaupungin kilpailukykyisimmän hinnan.

Tilavuokraan sisältyy talon tekniikka (mm. äänentoisto, valot, valkokangas, videotykki) sekä teknikko avuksi. Myös useamman päivän kestävät tapahtumat ovat mahdollisia. Kysy rohkeasti. Hinnat sisältävät alv. 24%.

Kokouskahvit tai -ruokailu

Kahvi + makea tai suolainen leivos

Hyvä vaihtoehto lyhyeen kokouspäivään tai kokouspäivän alkuun.

Buffetruokailu

Hyvä vaihtoehto pidempiin kokouspäiviin.

Tarjoilut hinnoitellaan sisällön ja ryhmän koon mukaan. Näin pystymme tekemään aina kilpailukykyisen ehdotuksen tilaisuuteesi. Kysy tarjous!

Tehdään yhdessä tilaajan näköinen tapahtuma

Järjestätpä sitten häät, firman pikkujoulut, koulutustilaisuuden tai mitä ikinä tahansa, niin Maxim auttaa lisäpalveluna järjestämään mieleisen esityksen tapahtumaan kuin tapahtumaan. Vaihtoehtoja löytyy mm. koomikoista trubaduureihin ja tanssibändeihin.

Kysy tarjous meiltä info@maximkuopio.fi