Younghearted

Suomipop-folkin uuden aallon edustajiin kuuluva Younghearted kolmikko on tullut suurelle yleisölle tutuksi klassisista rakkauslauluistaan ja hyvän tuulisista konserteistaan. Trion musiikki kantautuu suorista teksteistä, akustisesta soittamisesta, sekä lauluista vastaavan Reetan taitavasta tulkinnasta.

Keväällä 2016 yhtye julkaisi Nuorisydän-debyyttialbuminsa joka myi myöhemmin kultaa saman vuoden syksyllä. Koko ajan ahkerasti keikkaillut ja live-esiintymisestä paljon kiitosta saanut Younghearted alkoi vetämään ihmisiä yhä enemmän keikkalavoille ympäri Suomea. Kesällä 2017 trio esiintyi Provinssissa sekä Ilosaaressa, ruuhkauttaen kokonaan lava-alueet.

2017 alussa Younghearted solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa, jonka myötä julkaistiin syyskuussa single Vaikeeta. Kappale nousi heti ilmestymisensä jälkeen Spotifyn 20. kuunnelluimmaksi Suomessa ja sai lämpimän vastaanoton pitkän julkaisutauon jälkeen.

Bändi keikkaili harvakseltaan talven 2017-2018 ja keskittyi säveltämään uusia biisejä. Talven studiosessioista on nyt julkaistu ensimmäinen single Beijos. Kappaleen nimi on portugalia ja tarkoittaa suomeksi “pusuja”.

Beijosilla kuuluvat hyväntuulisuus ja elämänhalu. Kappale sai alkunsa Brasilian auringon alla, jossa samba soi ja ihmiset nauttivat toistensa seurasta.

– Toivottavasti laulu vie kuulijan mukanaan toiseen aikaan ja paikkaan, sinne missä mieli on kevyt ja huomisen murheet eivät paina, bändi fiilistelee.

 

Reetta Huotarinen - laulu
Atte Ranta - kitara, laulu
Emil Korkiakoski - kitara


14.12.18
Liput: 18.00€
Työt/Eläk/Opis: 15.00€
Showtime: Klo 19:00