Yhteistyökumppanit

Suomen Jazzliitto

"Vuonna 1966 perustettu suomalaisen jazzin katto-organisaatio Suomen Jazzliitto ry edistää jazzkulttuuria ja toimii jazzalan edunvalvojana Suomessa. Jazzliiton 46 jäsenyhdistystä eri puolilla maata toimivat itsenäisesti järjestäen omilla paikkakunnillaan festivaaleja, konsertteja ja tapahtumia. Jazzliittoon voivat yhteisöjäseniksi liittyä Suomessa rekisteröidyt jazzyhdistykset ja muut jazzin alalla toimivat oikeuskelpoiset yhteisöt."

Maxim on mukana tukemassa Suomen Jazzliiton toimintaa tarjoamalla Jazzliiton kiertuebändeille hyvät esiintymistilat sekä tekniseet puitteet.  Kevään 2019 Maximilla esiintyvät kiertuebändit:

Gourmet (14.2.)
OK:KO  (27.2.)
Jere Haakana Varjosto (7.5.)


Kuopio Jazz & Blues ry

"Yhdistyksen tarkoituksena on edistää jazz- ja bluesmusiikin harrastusta ja tietoutta Kuopion seudun alueella sekä toimia alueen jazz- ja bluesmuusikoiden ja -harrastajien yhteyselimenä. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys pyrkii järjestämään konsertteja, esitelmä-, koulutus- ja keskustelutilaisuuksia.

Kuopio Jazz & Blues ry:n jäsenyys on avoin kaikille. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 20€ (30€ / vuosi kahdelle saman talouden henkilölle).
Opiskelijat 10€."

Maxim järjestää Kuopio Jazz & Blues yhdistyksen kanssa yhteistuotanto keikkoja. Tämän lisäksi Maxim tukee yhdistyksen toimintaa tarjoamalla jäsenille 10,00€ arvoisia pääsylippuja useisiin eri musiikki-iltoihin. Kannattaa siis liittyä yhdistyksen jäseneksi, mikäli et ole sitä vielä tehnyt.

VS Ravintolat

"Pohjois-Savon alueella 2006 vuodesta toiminut ravintola-alan moniosaaja. Yrityksellä laajaa catering palvelu sekä lounasravintola toimintaa. Pitopalvelumme toimii asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Olemme suosittu hääjuhlien järjestäjä."

VS Ravintolat toimittaa Maximille kaikki ruoat. Olipa kyseessä sitten päiväesitys, iltaesitys, häät, kokous, koulutus, syntymäpäivät tai mikä tapahtuma tahansa, niin VS Ravintolat huolehtii asiakkaiden makuelämyksistä. Yli kymmenen vuoden kokemus takaa laajan ja monipuolisen osaamisen, joten ruokamenun suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti onnistuu mutkattomasti.