Turun Lääketieteenkandidaattiseuran Speksi: Mies joka tappoi isäni

TLKS Speksi 2018: Mies joka tappoi isäni saapuu Ohjelmaravintola Maximiin torstaina 19.4. klo 19.00!

Turun Lääketieteenkandidaattiseuran perinteikäs Speksi tuo Villin Lännen Ohjelmaravintola Maximiin huhtikuussa 2018! Saavu saluunaamme huuhtelemaan aavikon hiekka nielustasi, nauttimaan kauniiden tanssityttöjen viehätyksestä ja ripittäytymään seuraavana aamuna kylän pastorille paheistasi. Mutta varo, sillä koskaan et voi tietää, keneen seuraavan kerran kotelosta vedetty revolveri osoittaa.

Eletään syrjäisessä Rosewoodin pikkukylässä aikaa, jolloin preerian aukeita hallitsivat sheriffit ja rosvojengit, saluunat sekä sähkösanomat. Rauhallisen Rosewoodin tunnelma sähköistyy, kun kylän sheriffi saa surmansa ja Robert Ford, pahamaineisen Jesse Jamesin murhaaja ja entinen rikostoveri, napataan kiinni. Tämä sysää liikkeelle arvaamattomien tapahtumien vyöryn, johon pyritään vaikuttamaan niin kylän sisältä kuin ulkopuoleltakin.

Mies, joka tappoi isäni on tarina kostonhimosta ja oikeudenmukaisuudesta. Tarina, joka saa katsojan kysymään itseltään, milloin voi hellittää velvollisuuksistaan ja antautua inhimillisille tunteilleen. Tule katsomaan, miksi Speksimme herättää keskustelua vuodesta toiseen. Luvassa koko illan show täynnä näyttelijöiden oivaltavia omstarteja, timanteiksi hiottuja tansseja sekä tietysti legendaarinen Speksibändi!

Liput

15 € normaalihintainen
13 € opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset ja työttömät

Liput ja lisätiedot verkkosivuiltamme http://tlksspeksi.fi.

Näytöksen kesto on noin 3 tuntia väliajan kanssa.