TLKS Speksi

Turun Lääketieteenkandidaattiseuran Speksi saapuu luoksesi huhtikuussa 2019! Turussa yli 2000 katsojaa viihdyttänyt show'mme suuntaa nyt Tampereelle, Kuopioon, Poriin ja Helsinkiin! TLKS Speksi on kokonaan opiskelijoiden tuottama laadukas produktio, jossa yhdistyvät perinteinen musikaaliteatteri ja improvisaatio.

Eletään keskiajan loppua. Ympäri Eurooppaa katolinen kirkko juoksuttaa joukkojaan puhdistaakseen mantereen noituudesta. Pahamaineinen inkvisitio lietsoo kauhua tarinoilla saatanan kanssa vehkeilevistä noidista, jotka yön pimeydessä vievät lapsesi ja karjasi, mutta päivisin tekeytyvät kunnon kansalaisiksi. Pelko ajaa naapurin naapuria vastaan ja roviolle voi päätyä syyllisen sijaan syytönkin.
Saksalaisessa Sauldorfin kaupungissa rakastunut nuoripari valmistautuu ihaniin puutarhahäihin ja yhteiseen perhe-elämään. Inkvisition armoton hirmuvalta ei heidän idylliään varjosta. Ainakaan vielä.

Tule ottamaan selvää, miksi speksimme vetää katsomot täyteen vuodesta toiseen! Luvassa koko illan show täynnä näyttelijöiden oivaltavia omstarteja, timanteiksi hiottuja tansseja sekä tietysti legendaarinen Speksibändi!

Virittäydy tunnelmaan trailerillamme
https://youtu.be/6O1Nl9ZrpWU

...ja teaserillamme
https://www.youtube.com/watch?v=PBp9V3rE5lg

Näytökset
To 25.4. Kuopio @Ohjelmaravintola Maxim (K-18)
La 27.4. Tampere @Hällä-näyttämö
Su 28.4. Pori @Porin teatteri
Ma 29.4. Helsinki @Aleksanterin teatteri

Liput myynnissä verkkosivuillamme www.tlksspeksi.fi
18€ normaali
14€ opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja eläkeläiset

Teatteri-ilta isommalla porukalla? Viiden tai useamman henkilön yhteistilauksissa liput 16€ normaali/14€ opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja eläkeläiset. Yhteistilausten deadline 14.4.

Näytöksen kesto on noin 3 tuntia sisältäen väliajan.

 


To 25.04.19
Showtime: Klo 19:00