Terapian tarpeessa

Sari Havas ja Pauliina Hukkanen ystävystyivät näytellessään siskoksia TV-sarjassa Lehmän vuosi. Yhteistyö jatkui kolmen tuotantokauden jälkeen mm. suuren suosion saaneessa komediassa Anopit, jonka Sari ohjasi Pauliinan hippuloidessa lavalla.

Kaksikon huumori on samalle taajuudelle viritettyä, ja niinpä he päättivät täräyttää uuden kirpeän komediaesityksen Terapian Tarpeessa, jonka Sari kirjoitti yhteisten ideoiden pohjalta. Sari ja Pauliina nähdään siinä nyt ensimmäistä kertaa yhdessä teatterin lavalla.

Terapian tarpeessa on musiikilla höystetty ja elämänmakuinen sessio, jossa nauruhermoja koetellaan ja tunnelautat laitetaan liikkeelle. Elämä yllättää ja tuo yhteen kaksi naista, Aila Sydänvalon ja Kaisa Alahämärän. Toinen on terapeutti, toinen ruuhkavuosissa pyörivä perheenäiti ja vaimo. Toinen pelkää yksinäisyyttä, toinen haluaisi joskus nukkua kunnolla. Molemmille miehen kosketus on jo niin kaukainen asia, että sellaista on melkein mahdotonta enää kuvitella. Naisten elämän solmukohdat alkavat aukeilla, välillä terapeuttisesti katsoen arveluttavillakin keinoilla. Mutta oikeavatko nyörit, putoavatko kahleet, löytyvätkö voimaeläimet ja kuka söi voisilmäpullan?

 

-------------------

25.05.2018
Klo: 19.00
Liput: 33/29€

-------------------

26.05.2018
Klo: 19.00
Liput: 33/29€