Rakkautta ja radikalismia

Kuopion Lääketieteen Opiskelijoiden Speksi tulee taas! Varaa lippusi ja tule seuraamaan 14. kerran järjestettävää spektaakkelimaista esitystä Ohjelmaravintola Maximiin Kuopioon!

Seuraa myös:
Speksin nettisivuja: Speksi.kuolo.fi
Speksin IG-tiliä: @kuolonspeksi

KuoLOn Speksi 2018 vie katsojan 1960-luvulle, nuoren miehen matkaan tämän lähtiessä pienestä ja rakkaasta kotikylästään suureen yliopistokaupunkiin, kohti unelmia ja seikkailuja. Tunteet nousevat pintaan rakkauden, ystävien ja yhteiskunnan murroksen repiessä nuoria eri suuntiin. Millaiset kohtalot odottavatkaan, kun eteen asetetaan valintojen maailma? Kuunteletko sydäntäsi, seuraatko muita vai painutko muottiin, johon päättäjät haluavat sinun nöyrästi asettuvan? Oletko valmis kantamaan valintojesi seuraukset?
Aikakauden henki loihditaan esiin toinen toistaan taidokkaampien näyttelijöiden, huikeiden musikaalinumeroiden ja nauruhermoja kutkuttavien improvisointien avulla!

Mitä Speksi on?
Speksi on opiskelijateatteria, jossa yleisö voi ottaa osaa näytelmään. Tämä tapahtuu huutamalla OMSTART! kesken näytelmän, jolloin tilanne toistetaan, tai tarkentaen miten haluaisit tilannetta muutettavan. Esimerkiksi voit huutaa OMSTART NOPEAMMIN, jolloin näyttelijät toistavat saman tilanteen huomattavalla kiireellä! Omstartteihin reagoi niin näyttelijät, bändi kuin tanssijatkin! Mitä hauskemman omstartin keksit, sitä hauskempaa on sinulla ja kanssavieraillasi! Speksi yhdistää näyttelyä, improvisaatiota ja musiikkiesityksiä. KuoLOn speksi toteutetaan täysin Kuopion Lääketieteen Opiskelijoiden toimesta!

Lipunmyynti:
Lipunmyynti linkistä:
https://bailataan.fi/#!/events/a77bc631-e669-4218-b097-722a8ab87a0a

Lipunmyynti aukeaa pe 23.2 klo 12.00.

Ensi-illan näytöksen hinta on 16,50e.
Muiden näytösten hinta on 15e.

Lippu sisältää narikan.

Käyttäjätunnuksen tekemistä ennen lipunmyynnin avautumista bailataan.fi -sivustolle suositellaan, jotta lipun ostaminen sujuu nopeammin.

Ohjelmaravintola Maximista voi ostaa opiskelijahintaisia juomia esityksen aikana.
Tapahtuman ikäraja on k-18, paitsi sunnuntaille 18.3.

Kuopion näytökset:
Ensi-ilta: 16.3 klo 19.00
Toinen näytös: 17.3 klo 18.00
Kolmas näytös: 18.3 klo 18.00 (Ei ikärajaa)
Neljäs Näytös: 20.3. klo 18.00
Viides Näytös: 21.3 klo 18.00