Jussi Simola & Tommi Mujunen
- Stand Up

Stand up -koomikko Jussi Simola on komiikan ammattilainen, joka rakastaa esiintymistä. Jussin energinen tyyli saa kuulijat varmasti hyvälle tuulelle. Jussin keikoilla on rento ilmapiiri ja hyvä tunnelma.
Jussi esiintyy säännöllisesti kaikilla Suomen parhaimmilla stand up –klubeilla. Lisäksi Jussi on esiintynyt englanniksi Virossa, Norjassa ja Englannissa.
Jussi oli mukana TV2:lla esitetyssä Naurun Tasapaino ohjelma toisella kaudella ja sijoittui lopulta kilpailussa toiseksi.

Jussin esiintymisessä on vauhtia, vartaloharhautuksia ja roppakaupalla iloista naurua. Jussi on tehnyt stand up -komiikkaa vuodesta 2004. Takana on lukuisia klubi-iltoja, pikkujouluja, virkistysjuhlia sekä koulutustilaisuuksia.
Jussi on varma valinta tilaisuuksiin, joissa ei ole tarkoitus jäykistellä.

Jussin keikat ovat sekoitus positiivista vuorovaikutusta sekä hulvatonta hauskanpitoa.


Stand up -koomikko Tommi Mujunen on lahtelainen duracell-jänis, joka pohtii lavalla muun muassa sitä, mitä tapahtuu kun vanginvartija tuo töitä kotiin? Tommin energia ja veikeä persoona aiheuttaa monille pakottavaa kikatusta ennen kuin hän on edes avannut suunsa. Ja kun hän pääsee vauhtiin ollaan pian penkin alla.

Tommi on hämmästyttävä ja sympaattinen naapurin poika vaikkakin hieman erikoinen. Hän käsittelee jutuissaan kaikille tuttuja asioita absurdin ja lievästi mustan huumorin tapaan. Tommi tuo lavalle hysteerisen hauskoja hahmoja,päättömiä tilanteita ja ystävällistä vuorovaikutusta yleisön kanssa. Varoitus: Tommin keikan jälkeen saatta koskea mahaan!

 


19.10.18
Liput: 22.00€
Työt/Eläk/Opis: 18.00€
Showtime: Klo 19:00