Jouni Hynynen Roast &
Duo Kummitusjuna

Roast illat ovat vielä varsin tuore ilmiö Suomen stand up -piireissä, mutta Ohjelmaravintola Maxim haluaa kantaa oman kortensa kekoon tämän taiteenlajin puolesta. Roastin kohteeksi on valittu Kotiteollisuus yhtyeen keulakuva Jouni Hynynen ja illan seremoniamestarina toimii Oululainen stand up -koomikko Zaani. Roastaajien joukossa ainakin Kotiteollisuuden rumpali Jari Sinkkonen, sekä näyttelijä ja käsikirjoittaja Mari Perankoski.

Roast osuuden jälkeen ilta jatkuu Duo Kummitusjunan säestyksellä. Duo Kummitusjunassa musisoivat Jouni Hynynen ja Miitri Aaltonen. Herrat esittävät akustisia versioita Kotiteollisuuden kappaleista. Tämä roastia ja musiikkia yhdistelevä ilta tulee olemaan harvinaislaatuinen kokemus ja takuuvarmasti jokaisen Kotiteollisuus fanin unelma.


Roast on yhdysvaltalaisperäinen komediatapahtuma, jossa roastin kohteena oleva päähenkilö istutetaan yleisön eteen kuuntelemaan itseensä kohdistuvia herjoja ja pilkantekoa. Roastaajina toimii yleensä joukko koomikoita ja kohteen ystäviä, mutta roastaajina saattavat yhtä hyvin toimia myös julkisuudesta tutut henkilöt. Roastin kohteeksi valitaan usein paljon eri yhteyksissä esillä ollut julkisuuden henkilö, koska hänen elämänsä ja taustansa ovat myös suurelle yleisölle tuttuja. Roast on pohjimmiltaan hyväntahtoinen tapahtuma, jonka tarkoitus on yhtä paljon kunnioittaa kohdetta kuin irvaillakin hänelle.

Roastin avaa seremoniamestari eli roastmaster esittelemällä roastauksen kohteen yleisölle. Tämän jälkeen roastaajat vuorollaan herjaavat kohdetta ja myös toisiaan usein hyvin räävittömin sanamuodoin ja henkilökohtaisuuksiin mennen. Lopuksi kohde itse pitää puolustuspuheenvuoron, jossa hän samalla saa tilaisuuden pilkata roastaajiaan.

 

 


Pe 08.02.19
Liput: 35.00€
Työt/Eläk/Opis: 30.00€
Showtime: Klo 19:00

Zaani