Johannes Malkamäki

KUKA JOHANNES?

Johannes Malkamäki on tamperelainen taikuri ja mentalisti. Mentalismi on kutkuttavaa ja modernia taikuutta, jossa ei käytetä kyyhkysiä tai vanhanaikaisen taikurin värikkäitä laatikoita vaan tehdään taikoja avustajien mielillä. Johanneksen ammattitaito rakentuu sekä taikurin sorminäppäryydestä että mentalistin ihmistuntemuksesta.

Johannes erikoistuu stand up -mentalismiin, jossa temput tapahtuvat pilke silmäkulmassa hauskan charmin saattelemana. Esitys on yhtä hauska kuin se on ihmeellinen. Johannes on sulava psykologisen taikuuden herrasmies, ja taikuus tuntuu tapahtuvan vaivattomasti, miltei itsestään.

Johannes on kiertänyt Suomea esiintyen yritysten juhlissa ja pikkujouluissa, häissä ja syntymäpäivillä noin 50 keikan vuositahdilla kohta 7 vuotta. Pääosin keikat sijoittuvat Helsinkiin ja Tampereelle, mutta keikkailu onnistuu koko Suomessa. Johanneksen toinen äidinkieli on englanti, joten kansainvälisten vieraiden viihdyttäminen onnistuu luonnollisesti.

Satojen esiintymisten lisäksi Johannes on tehnyt videoita Radio Suomipopille Huijarit-porukalla, ja videot ovat Nelosen netti-tv:n katsotuimpia. Johannes on tehnyt sisältöä myös Club Harha - kanavalle, jolla on YouTubessa kymmeniä tuhansia seuraajia, ja videoita on katsottu miljoonia kertoja. Johannes on temppuillut mm. Anssi Kelalle, JVG:lle ja Sannille ja esiintynyt Satuhäät-ohjelman viimeisellä tuotantokaudella.

Johannes on kollegansa Jose Ahosen kanssa perustanut Club Harhan, Suomen menestyksekkäimmän taikuriklubin, jota he ovat pyörittäneet jo kuusi vuotta. Josen ja Johanneksen Harhaa! -esitys pyöri keväällä 2015 Komediateatterilla täysille saleille.

-----------------

12.05.2018
Klo: 19.00
Liput: 18/15€