Info

Maxim on Kuopion ydinkeskustassa sijaitseva ohjelmaravintola, jonka ohjelmisto koostuu vierailevista teatteri- ja musiikkituotannoista. Lisäksi lavalla nähdään mm. stand up -komiikkaa, taikuutta ja improvisaatioteatteria. Maximin pääsalissa on kaikkiaan 280 asiakaspaikkaa. Lämpiö on mitoitettu 80 henkilölle.

Maxim on anniskeluravintola ja tästä syystä pidämme ikärajan K-18. Pääsalin baari palvelee ennen esityksen alkua, väliajalla ja esityksen jälkeen (joissain esityksissä myös esityksen aikana). Ostettuja juomia voi nauttia pääsalissa esityksen aikana, mikä tekee meistä rennomman illanvietto paikan verrattuna muihin teattereihin tai musiikkitaloihin. Maximin pääsali on varustettu kattavalla teatteritekniikalla. Salissa ei ole numeroituja istumapaikkoja, vaan yleisö voi valita paikkansa vapaasti nousevasta katsomosta.

Maxim tarjoaa ruokailumahdollisuuden ennakkoon varattuna. Tila sopii loistavasti myös yksityiskäyttöön, esimerkiksi kokouksia, seminaareja, häitä, syntymäpäiviä tai pikkujouluja järjestettäessä. Maxim aloitti nykyisen toimintansa syksyllä 2016. Aiemmin rakennuksessa on toiminut yksi kaupungin tunnetuimmista elokuvateattereista.


LIPUT

Maximin lipunmyynti palvelee paikan päällä ja verkossa. Maximin lippukassa on avoinna tiistaista perjantaihin kello 11:30 - 16:30 sekä kaksi tuntia ennen näytösten alkua. Lippuvarauksia voi tehdä tiistaista lauantaihin kello 11:00 - 18:00 numerosta 0400 724 086. Liput on lunastettava kahden viikon sisällä varauksesta.

Verkossa lippuja voi ostaa osoitteesta www.ticketmaster.fi. Hinnat sisältävät Ticketmasterin kolmen euron palvelumaksun, joka kuuluu lipun hintaan missä tahansa lipunmyyntipisteessä asioitaessa. Lippuja esityksiin voi ostaa myös Sokoksen lipunmyyntipisteeltä.

Maximin lipunmyyntiin käy maksuvälineiksi:

  • -Käteinen, pankkikortti, Visa, Visa Electron sekä Master Card.
  • -Smartum -kulttuurisetelit
  • -Smartum kortti
  • -Tyky+ -setelit

Sokokselle käy maksuvälineiksi myös e-passit, sekä kaikki muut Ticketmasterin piiriin kuuluvat maksutavat.

Jos näytös peruuntuu, pääsylipun hinta palautetaan asiakkaalle lippua vastaan. Maxim ei korvaa asiakkaalle muita aiheutuneita kuluja. Lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.