Info

Maxim on Kuopion ydinkeskustassa sijaitseva ohjelmaravintola, jonka ohjelmisto koostuu vierailevista teatteri- ja musiikkituotannoista. Lisäksi lavalla nähdään stand up -komiikkaa, taikuutta ja improvisaatioteatteria. Maximin pääsalissa on kaikkiaan 280 asiakaspaikkaa. Lämpiö on mitoitettu 80 henkilölle.

Maxim on anniskeluravintola, jossa on A-oikeudet ja tästä syystä pidämme ikärajan K-18. Pääsalin baari sekä lämpiön baari palvelevat ennen esityksen alkua, väliajalla ja esityksen jälkeen. Ostettuja juomia voi nauttia pääsalissa esityksen aikana. Maximin pääsali on varustettu kattavalla teatteritekniikalla. Salissa ei ole numeroituja istumapaikkoja, vaan yleisö voi valita paikkansa vapaasti nousevasta katsomosta.

Maxim tarjoaa ruokailumahdollisuuden ennakkoon varattuna. Tila sopii loistavasti myös yksityiskäyttöön esimerkiksi kokouksia, seminaareja, häitä, syntymäpäiviä tai pikkujouluja järjestettäessä. Maxim aloitti nykyisen toimintansa syksyllä 2016. Aiemmin rakennuksessa on toiminut yksi kaupungin tunnetuimmista elokuvateattereista.


LIPUT

Maximin lipunmyynti palvelee verkossa ja paikan päällä. Maximin lippukassa on avoinna tiistaista perjantaihin kello 15-17 sekä kaksi tuntia ennen näytösten alkua. Pääovet avataan kaksi tuntia ennen esitystä.
Lippuvarauksia voi tehdä tiistaista lauantaihin kello 10-20 numerossa 0400 724086. Liput on lunastettava viikon sisällä varauksesta.

 

Verkossa lippuja voi lunastaa osoitteesta www.ticketmaster.fi tai vierailemalla Maximin verkkosivulla osoitteessa www.maximkuopio.fi. Hinnat sisältävät Ticketmasterin kolmen euron palvelumaksun, joka kuuluu lipun hintaan missä tahansa lipunmyyntipisteessä asioitaessa. Jos näytöntö peruuntuu, pääsylipun hinta palautetaan asiakkaalle lippua vastaan. Maxim ei korvaa asiakkaalle muita aiheutuneita kuluja. Lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

LAHJAKORTIT

Maximin lahjakortit ovat nyt myynnissä. Lahjakortti sisältää kahden hengen sisäänpääsyn saajan valitsemaan näytökseen kevätkaudella 2017. Lisäksi lahjakortilla saa naulakkopalvelun veloituksetta. Lahjakortin arvo on 55 euroa, ja kortteja myydään Maximin lipunmyynnissä. Lahjakortti tulee vaihtaa pääsylippuihin Maximin lipunmyynnissä.

 

Maximin baari avataan esityspäivinä klo 17. Palvelemme seurusteluravintolana myös esityksen jälkeen.

RUOKAILU

Tarjoamme Maximissa kuukausittain vaihtuvan buffetruokailun ennakkoon varattuna. Buffetruokailun hinta on 35 € (sisältäen ruokajuomana veden ja jälkiruokakahvin/teen). Ruokailu aloitetaan pääsääntöisesti klo 17, jolloin myös ravintola aukeaa. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mieluiten viimeistään viikkoa ennen valittua ajankohtaa. Ruokatoimittajana toimii Vs-ravintolat.

Ruokailuvarauksia voi tehdä numerossa 0400 724 086 tiistaista lauantaihin kello 10-20 tai sähköpostitse osoitteessa info@maximkuopio.fi.

 

Toukokuussa 2017 Cocktail-Buffet sisältää:

Leivän ja levitteen

Caesar salaattia

Parsa salaattia

Lime-marinoitua lohta, tomaattia ja basilikaa

Naudan rintaa sekä paahdettua tomaattia ja paprikaa

Marinoituja kasviksia ja paahdettua serranoa

– aiolia

Kana-pastasalaattia

– Rucolamajoneesia

Panna cottaa

– Paahdettua valkosuklaata ja kirsikkahilloa

Kahvi/Tee

(HUOM! Cocktail-Buffa ei sisällä lämmintä ruokaa)