Info

Maxim on Kuopion ydinkeskustassa sijaitseva ohjelmaravintola, jonka ohjelmisto koostuu vierailevista teatteri- ja musiikkituotannoista. Lisäksi lavalla nähdään stand up -komiikkaa, taikuutta ja improvisaatioteatteria. Maximin pääsalissa on kaikkiaan 280 asiakaspaikkaa. Lämpiö on mitoitettu 80 henkilölle.

Maxim on anniskeluravintola, jossa on A-oikeudet ja tästä syystä pidämme ikärajan K-18. Pääsalin baari palvelee ennen esityksen alkua, väliajalla ja esityksen jälkeen. Ostettuja juomia voi nauttia pääsalissa esityksen aikana. Maximin pääsali on varustettu kattavalla teatteritekniikalla. Salissa ei ole numeroituja istumapaikkoja, vaan yleisö voi valita paikkansa vapaasti nousevasta katsomosta.

Maxim tarjoaa ruokailumahdollisuuden ennakkoon varattuna. Tila sopii loistavasti myös yksityiskäyttöön esimerkiksi kokouksia, seminaareja, häitä, syntymäpäiviä tai pikkujouluja järjestettäessä. Maxim aloitti nykyisen toimintansa syksyllä 2016. Aiemmin rakennuksessa on toiminut yksi kaupungin tunnetuimmista elokuvateattereista.


LIPUT

Maximin lipunmyynti palvelee verkossa ja paikan päällä. Maximin lippukassa on avoinna tiistaista perjantaihin kello 11:30 – 16:30 sekä kaksi tuntia ennen näytösten alkua. Pääovet avataan kaksi tuntia ennen esitystä.
Lippuvarauksia voi tehdä tiistaista lauantaihin kello 11:00 – 18:00 numerossa 0400 724 086. Liput on lunastettava viikon sisällä varauksesta.

 

Verkossa lippuja voi lunastaa osoitteesta www.ticketmaster.fi. Hinnat sisältävät Ticketmasterin kolmen euron palvelumaksun, joka kuuluu lipun hintaan missä tahansa lipunmyyntipisteessä asioitaessa. Jos näytöntö peruuntuu, pääsylipun hinta palautetaan asiakkaalle lippua vastaan. Maxim ei korvaa asiakkaalle muita aiheutuneita kuluja. Lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

 

 

Maximin baari palvelee kaksi tuntia ennen esityksen alkua, väliajalla ja ohjelmiston jälkeen. Ravintolamme jatkaa esityksen päätyttyä seurusteluravintolana.

RUOKAILU

Tarjoamme Maximissa kuukausittain vaihtuvan buffetruokailun ennakkoon varattuna. Buffetruokailun hinta on 35 € (sisältäen ruokajuomana veden ja jälkiruokakahvin/teen). Ruokailu aloitetaan pääsääntöisesti klo 17 (esityskohtaisista poikkeuksia saattaa ilmetä), jolloin myös ravintola aukeaa. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin,  viimeistään viikkoa ennen valittua ajankohtaa. Ruokatoimittajana toimii Vs-ravintolat, www.vsravintolat.fi/.

Tammikuussa 2018 Buffet sisältää:

Savumuikkusalaatti
Kalkkunapastramia ja punasipulihilloketta
Katkarapucocktail ja paprika-aiolia
Perunasalaatti paahdetulla pekonilla
Waldorfin salaatti
 
Yrttikuorrutettua kanan fileetä ja paistinkastiketta
Muuhennettua perunaa
Paahdettuja juureksia
Suklaakakkua ja vadelmamoussea
– Kakkucrumblea ja moussea

35€

Helmikuussa 2018 Buffet sisältää:
Juustoinen ratatouille salaati  (L,G)
Savojinkaali Caesar salaatti   (L,G)
Maalais ohrattosalaatti   (L)
Pesto toast ja Serrano kinkkua (L)
Kalkkunapastramia ja punasipulihilloketta   (L,G)
Lohta ja fenkolikastiketta   (L,G)
– perunaa provencale ja kasvispaistosta
Paahtovanukasta ja kirsikkahilloketta   (L,G)
35€

Ruokailuvarauksia voi tehdä numerossa 0400 724 086 tiistaista lauantaihin kello 11-18 tai sähköpostitse osoitteessa info@maximkuopio.fi.