Iikka, Lasse & Saku - Stand Up

Iikka Kivi on hyväntahtoinen törkymöykky, joka tykkää tehdä juttuja mahdollisimman laajalla spektrillä – kikkelivitseistä kosmoksen syntyyn. Kursailematonta puhetta, rehellistä läsnäoloa, yleisön kanssa perseilyä ja paljon naurua – niistä rakentuu Iikan esitys.

Iikka on tehnyt stand up-komiikkaa ammatikseen usiamman vuojen – koomikkona ja tuottajana. Lavoja on kompattu hikisistä baarinnurkista Finlandia-taloon. Uran tähän asti isoin etappi saavutettiin vuonna 2014, kun Iikka voitti YLE:n Naurun tasapaino -televisiokilpailun.

Lavalla seisomisen lisäksi mies on istunut hyvän tovin käsikirjoittajan (Noin viikon uutiset, YleLeaks, Kärppänä paikalla) ja mediatoimittajan (YLE Puheen radio-ohjelma, Naurun tasapainon 2015 nettitoimitus) muhkeilla palleilla.


Lasse Oikarinen voitti Vuoden Tulokas -tittelin syksyllä 2017. Lassen komiikka nojaa meille kaikille tuttuihin ja samaistuttaviin arkisiin tilanteisiin sekä nopeaan improvisaatiokykyyn. Viiden komiikkavuoden aikana Lassen lavaolemus on hioutunut persoonalliseksi kokonaisuudeksi, joka takaa että jokainen esitys on ainutlaatuinen, mutta ennenkaikkea hauska.


Saku Torssonen on stand up -koomikko, jonka elämänjana koostuu tapahtumaketjuista joita ei voi järjellä selittää.

Hän on mies joka näkee maailman silmin jotka ovat todennäköisesti eri paria – jos ne nyt sattuvat olemaan tallessa. Yleisö saa yllättyä Sakun keikoilla jatkuvasti, kun tämä kielitaituri rakentaa mitä ihmeellisimmän kuvan elämästä Telluksella.

Kaiken hulluuden takaa löytyy kuitenkin logiikka, vaikka tuon hulluuden alku- ja loppupiste kohtaavatkin usein odottamattomasti. Saku on edennyt suomen komiikkakentällä muutamassa vuodessa klubeilta suomen suurimmille komiikkafestivaaleille. Hän on naurattanut myös lukuisia yhteisöjä eri yksityistilaisuuksissa.


 


Ke 29.05.19
Liput: 22.00€
Työt/Eläk/Opis: 18.00€
Showtime: Klo 19:00


Esityspaketti 1:
- Esitys
- Narikka
- Ruoka
- Ruokajuoma*
Maximin lipunmyynnistä 61,00€


Esityspaketti 2:
- Esitys
- Narikka
- Alkumalja
- Ruoka
- Ruokajuoma*
- Jälkiruoka-avec**
Maximin lipunmyynnistä 75,50€


*Ruokajuomat:
0,4l Aura (olut)
0,4l Happy Joe dry (siideri)
0,4l Original Long Drink (lonkero)
12cl talon puna- tai valkoviini

**Jälkiruoka-avec:
VS Cognac (konjakki)
Baileys (kermalikööri)