Silvennoinen ja Maijanen Band

 

Silvennoinen&Maijanen Band (SMB) sai alkunsa Heikin ja Paven samanhenkisestä musiikkimausta ja sattumakeikasta Tunturibluesiin Saariselälle, jossa Eero Raittinen sai herrat samalle lavalle vuonna 2010.
Tämän mainion  keikan ja kohtaamisen tiimoilta ajateltiin keikkailla yhdessä useamminkin ja perustaa oikea bändi, joka tekee keikat aina samalla kokoonpanolla.
Musiikillinen anti jaetaan kahteen osaan, Akustiseen ja sähköiseen settiin. Akustisessa setissä kuullaan Paven ja Heikin Suomenkielistä materiaalia vuosien varrelta, unohtamatta isoja hittejä ”Lähtisitkö”, ”Pidä huolta”, ”Rakastatko vielä kun on ilta”.
Sähköisessä setissä laitetaan rockvaihde päälle ja mennään! I`m Gonna Roll ja useat muut 60-70 luvun biisit bändeiltä esim. Royals, Cream, jne.

SMB ei miesten omien kiireiden takia ehdi esiintyä usein. Pave Maijanen keikkailee projektiluonteisesti, ja Silvennoisen oma blues/rock-kokoonpano sekä Kummeli–kuviot ovat pitänyt miehen kiireisenä, joten kaverukset ovatkin innoissaan tulevista yhteisistä esiintymisistä.

Tulossa hieno musiikillinen ilotulitus pääsiäisen päätteeksi.

Heikki Silvennoinen kitara ja laulu
Pave Maijanen laulu ja kitara
Jani Auvinen lyömäsoittimet ja laulu
Janne Rajala basso ja laulu

Esitys: Su 16.4. kello 20