Ohjelmisto

Ajankohtaista

28.03.2019

Anssi Kelan soolokeikka on lisätty kevään ohjelmistokalenteriin. Tämä intiimi keikka järjestetään Maximilla to 16.5. ja on osa Iholla-kiertuetta. Yhteistyössä Live Nation ja Rocktalo Booking & Management.

Kannattaa myös huomata Su 19.5. lapsille tarkoitettu Pikku Kakkosestakin tuttu Varamummo-lastenmusikaali. Nyt perheen pienimmilläkin on mahdollisuus päästä tutustumaan Maximin tarjoamiin kulttuurielämyksiin. Pääroolissa nähdään Susanna Haavisto.


07.03.2019

Hyvät lipunostajat, olkaa tarkkoja miltä nettisivulta lippuja esityksiin ostatte. Meidän kaikkien tapahtumien lipunmyynti tapahtuu www.ticketmasterin.fi sivuston kautta. Mm. Viagogo sivusto myy ylihintaan tapahtumalippuja ja väittää virheellisesti esityksien olevan aina loppuunmyytyjä, mikä ei yleensä pidä paikkaansa. Tarkistakaa siis aina lippuja ostaessanne, että olette varmasti ticketmasterin sivulla.

Tässä vielä linkki vanhaan Ylen uutiseen. Vaikka uutinen on vanha, niin tämä huijaustoiminta jatkuu vielä edelleenkin. Meidänkin asiakkaitamme on valitettavasti onnistuttu huijaamaan tässä viime aikoina.


12.02.2019

Maxim sai tänään tiedotteen Yö-yhteen kiertueeseen liittyen:

”Meillä on teille ikäviä uutisia.
Yö-yhtyeen perustajajäsen, keulakuva ja laulaja Olli Lindholm on poissa.
Olli menehtyi maanantain ja tiistain 11.-12.2. välisenä yönä sairaskohtaukseen.

Hän jätti meille lukuisia muistoja sekä laulut, jotka elävät aina.

Ollin poismenon vuoksi kaikki Yö-yhtyeen esiintymiset peruutetaan.”


11.02.2019

Ystävänpäiväviikon kunniaksi Maxim tarjoaa lippuja kaksi yhden hinnalla jopa kolmeen eri esitykseen. Esitykset ovat:

13.2. The Filthy Six (ystävänpäivä etkot)
14.2. Gourmet (ystävänpäivä)
15.2. Timo Rautiainen ja Jussi Lampi (ystävänpäivä jatkot)
Liput vain Maximin lipunmyyntipisteeltä.

Tämän lisäksi UMO-orkesteri tarjoaa kaksi lippua yhden hinnalla 27.3. Tribute to Prince konserttiin. Liput tämän linkin takaa: Kaksi yhden hinnalla!
Tarjous voimassa vain 14.2. asti ja lippuja myynnissä vain rajoitettu erä.


30.01.2019

Jukka Puotila Shown uusi esityspäivä on nyt varmistunut. Puotila nähdään seuraavan kerran Maximilla lauantaina 20.4. Liput on jo myynnissä. Puotila on julkisesti ilmoittanut, että tämän kevään kiertue on hänen viimeinen kiertue, mutta ei kuitenkaan sulje pois sitä vaihtoehtoa, että saattaisi vielä joitain pistokeikkoja tehdä "eläkepäivillään". Kannattaa siis varata liput tälle keikalle, sillä seuraavasta Kuopion keikasta ei ole varmuutta.


24.01.2019

NEØV-yhtye saapuu esiintymään Maximiin perjantaina 1.2, klo 20:00. Keikka piti järjestää alunperin leffateatteri Kuvakukossa, mutta ilmastointi ongelmien vuoksi keikka siirtyy meille Maximiin. Lisätietoja illasta ja NEØV-yhtyeestä alla olevasta linkistä.

Facebook-event.


14.01.2019

Ina Forsmanista julkaistiin Helsingin Sanomissa hyvä konserttiarvostelu otsikolla "Laulaja Ina Forsmanissa on nyt oikeaa idoliainesta". Alla linkki, kannattaa käydä lukemassa. Ina Forsman esiintyy bändinsä kanssa Maximilla 18.1.

Lue tästä konserttiarvostelu.